Van Rotterdam tot Care4tax

 Mijn reis in de wereld van belastingen begon op 20-jarige leeftijd in Rotterdam, waar ik deel uitmaakte van de belastingafdeling van een gerenommeerd accountantskantoor.

Parallel aan mijn werkzaamheden,
verdiepte ik me in fiscaal recht tijdens avondcursussen. Na zeven jaar in de
belastingwereld besloot ik een zijstap te maken en werkte ik een jaar bij de
VVV in Delft. Echter, de fascinatie voor cijfers liet me niet los. Na een korte
periode in de verzekerings- en hypotheeksector, vond ik mijn weg terug naar een accountantskantoor, ditmaal met een focus op expats. Hier ontwikkelde ik een passie voor het werken met expats, dankzij de unieke fiscale uitdagingen die zij met zich meebrengen. 

Prioriteit aan Persoonlijk Contact

Bijna een decennium lang werkte ik als interne fiscalist voor een grote multinational, waar ik een schat aan ervaring opdeed in complexe belastingzaken voor omvangrijke bedrijven. Deze periode was leerzaam en uitdagend, maar bracht ook een cruciaal inzicht: mijn ware passie ligt in het directe, persoonlijke contact met cliënten. Het realiseren van een diepgaande, betekenisvolle connectie met hen, iets wat in een grote, geïndustrialiseerde omgeving vaak ondergesneeuwd raakt, is voor mij van onschatbare waarde.

De Ideale Uitkomst

Gedreven door deze overtuiging heb ik Care4tax opgericht. Care4tax is niet zomaar een belastingadviesbureau; het is een plek waar we de tijd nemen om onze cliënten echt te leren kennen. Als een klein, toegewijd team, zijn we in staat om een niveau van aandacht en zorg te bieden dat in grotere firma's zelden wordt gevonden. Bij ons staat persoonlijk contact voorop, en we streven ernaar om elke cliënt te behandelen als een uniek individu met specifieke behoeften en doelen.

Onze aanpak bij Care4tax is gebaseerd op het bouwen van langdurige relaties, waarbij we onze cliënten niet zien als louter winstmarges, maar als waardevolle partners in een gezamenlijke fiscale reis. We begrijpen dat elke cliënt uniek is, met eigen uitdagingen en kansen, en we zetten ons in om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij hun individuele situatie. Dit betekent dat we verder gaan dan alleen het nakijken van cijfers; we luisteren, adviseren en ondersteunen.

Bij Care4tax bent u geen nummer in een dossier

Maar een gewaardeerde relatie met een eigen verhaal. We zijn trots op onze persoonlijke benadering en onze toewijding om kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren tegen eerlijke, transparante tarieven. Welkom bij Care4tax, waar uw fiscale behoeften onze prioriteit zijn.

Neem contact op